Webben

Webben, ditt företags och varumärkes fönster mot världen. Hjärtat i din kommunikation. Finns du? Syns du? Hittar dina kunder dig?

Din webbsida är din möjlighet att berätta din story.

Saknar du hemsida?

Jag hjälper dig snabbt och effektivt med en enkel sida där du presenterar din verksamhet på ett tydligt och överskådligt sätt. Tillsammans ser vi över ditt behov av hjälp. Du kanske enbart vill ha hjälp att skapa en sida där du själv lägger in innehåll, eller så behöver du min hjälp att formulera ditt content.

Har du redan en finfin webb?

Kanske är innehållet inte helt tydligt? Har du ett innehåll på sidan som uppfyller dina kunders önskemål? Ibland går det fort att göra en sida, lite för fort och så missar man det där med känsla och bilder på sidan. Eller hur bra den förhåller sig till olika sökmotorer.

Oavsett dina behov, så kan jag hjälpa dig att antingen vässa din befintliga sida med texter och bilder, eller så skapar jag en ny sida från grunden.

Kontakta mig så bestämmer vi ett möte där du får berätta mer om era utmaningar och mål och på vilket sätt er webbsida kan öka era förutsättningar till en grym affärsplattform.