Kunder

SAM Nordic
SAM_Nordic_text_blue.png

SAM Nordic är lökemedelsföretaget som är specialiserade inom nuklearmedicin. Företaget erbjuder specialanpassade, såväl som standardiserade lösningar för nuklearmedicin, PET och strålbehandlingar. Distributionen av medicinsk utrustning och radioaktiva läkemedel täcker Sverige, Danmark, Finland, Norge och Baltikum.

Läs mer om SAM Nordic

wellnessladan_Ny6.png
Wellness-lådan

Wellness-lådan erbjuder skräddarsydda, vällagade matlådor - anpassade efter varje persons önskemål. Inga halvfabrikat och med en perfekt balans mellan kolhydrater, fett och proteiner.  Wellness-lådan underlättar vardagen för såväl ensamhushållet som för hela familjer.

 

Läs mer om Wellness-lådan

Wise Professionals - KIMM

Jag samarbetar i vissa uppdrag med bemannings- och rekryteringsföretaget KIMM, en del av Wise Professionals. Företaget är specialiserade inom kommunikation, information, marknad och media.

 

Läs mer om KIMM

Hammarbygymnasterna

För Hammarbygymnasterna har jag tagit fram mall för nyhetsbrev samt skrivit nyheter och distribuerat det löpande till medlemmarna och utövarna.

 

Läs mer om Hammarbygymnasterna

Queen Blomberg

Desiree Blomberg är personlig tränare och hälsocoach. Hon arbetar med både privatpersoner och företag som vill ta tag i löftet om en mer hälsosam livsstil. Queen Blomberg erbjuder en rad olika paket och även PT digital för den som så önskar.

För QueenBlomberg har jag producerat webbsida och innehåll och arbetar löpande med uppdateringar av texter och bilder. Jag har även tagit fram mallar för nyhetsbrev samt skriver och distribuerar det löpande till kunderna.

 

Läs mer om QueenBlomberg

Motivationslyftet

Motivationslyftet är en del av Svenska Star for Life, ett utbildningsprogram för att stärka skolans värdegrundsarbete och ungdomars motivation.

För Motivationslyftet har jag arbetat med bilder och texter till sociala medier, i första hand för organisationens Facebooksida.

 

Läs mer om Motivationslyftet

Jana Söderberg

Jana är författare, föredragshållare, kursledare, inspiratör och coach. Hon arbetar för att öka motivation, förbättra ledarskap och kommunikation mellan människor.

För Jana har jjag arbetat med texter och bilder för kurser och föreläsningar till webb och LinkedIn.

 

Läs mer om Jana Söderberg

Sveriges Annonsörer

Världens största annonsörorganisation med närmare 600 medlemsföretag i Sverige. Sveriges Annonsörer erbjuder medlemmarna rådgivning inom onlinemarknadsföring, juridik, byråval och mediebyråval. Dessutom seminarier, utbildning och ett enormt nätverk av landets vassaste marknadsförare. Sveriges Annonsörer arrangerar årligen tävlingen 100-wattaren och inspirationsdagen AdDay.

För Sveriges Annonsörer har jag arbetat med webben annons.se, och utöver det producerat innehåll till deras verksamhetsberättelse.

 

Läs mer om Sveriges Annonsörer

Media Smart

Media Smart är ett kostnadsfritt, digitalt läromedel som utbildar barn i grundskola och gymnasium inom källkritik, reklam och media.

För Media Smart har jag skött löpande uppdatering och innehåll på webben, mediasmart.se. Dessutom skrivit och distribuerat nyhetsbrev till lärare löpande.

Läs mer om Media Smart